Pages

24. heinäkuuta 2015

Helppoa kuin heinän teko. not

Mulla on räjähtänyt olo. Olen ollut kaksi päivää heinäpellolla ja tehnyt heiniä koko meidän kylän avustuksella. Peltoja on paljon joten tässä menee aikaa. Vaikka meillä on nykyaikisemmat koneet kuin ennenvanhaan niin silti tämä menee tuskastuttavan hitaasti. En ole kammannut tukkaa saati sitten meikannut, olen vain ollut vanhoissa ryysyissä kaikki nämä päivät.
Sitä paitsi meidän piti tänään lähteä Luleåån shoppailemaan mutta kun aamulla kello soi puoli seitsemältä niin kävin nopeasti tallilla ja kaaduin takaisin sänkyyn. En ajatellut nukkua mutta vähän ajan päästä Agnez hyppäsi myös sänkyyn eikä halunnut rapsutuksia tai huomiota niin kuin normaalisti vaan alokoikin tuhisemaan uneliaasti.
Siinä sängyssä maatessa aika meni nopeasti ja ennen kuin huomasinkaan niin kello oli jo yhdeksän eikä enää vaikuttanut lähteä ajamaan Luleåån vaikka olisikin tarvinnut ostaa kaikenlaista. Huomenna kuitenkin viimeinen päivä heinätöissä ja sitten homma olisi paketissa.

Nyt minun täytyy kirjoittaa tästä muistin aikana. Olen huomannut että kun juon perus Red Bullia niin saan kauhean pahanolon. Normaalisti olen voinut juoda niitä monta lyhyessä ajassa. Nyt kuitenkin olen saanut kolmella eri kerralla pahan olon juotuani sitä ja minun on pitänyt mennä oksentamaan.
Kyllä tajuan että ne ei sisällä varmaan mitään muuta kuin myrkkyä, mutta silti.
 Tämä alkoi joskus kun olimme Porjuksessa yötä ja oltiin ajettu pitkä matka. Ajattelin tietenkin silloin että paha olo tuli vain sen takia koska en ollut syönyt kuin huoltoasema-makkaroita koko päivän tai että juuri siinä tölkissä oli jotakin sopimatonta.
Joten ei kiitos RedBulleja enää lähellekkään minua!

Tänään Jens antoi kerrankin mulle luvan laittaa kuvia itsestään blogiin omg haha ☺︎
Joten käytän tietenkin tilisuuden hyväksi.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign