Pages

6. heinäkuuta 2015

Inne & ute-listan

Ajattelin tehdä tällaisen inne & ute-listan! Eli miksi sitä sanois suomeksi?... jos joku tietää niin voisi vinkata. Kerron siis mikä on omasta mielestäni "in" ja mikä "out". Ja tämä ei liity pelkästään muotiin niin kuin varmaan monella tulee ekana mieleen.

Inne/ In

1. Waist Trainer

Tämä saattaa olla täyttä humpuukia tai sitten ei! Itse tykkään tuosta vanhanaikasesta ihanteesta jossa tavoitteena on mahdollisimman kapea vyötärö. Tämä ilmiö ei ole siis kadonnut minnekkään se oli vain vähän aikaa piilossa mutta nyt monet julkkikset esim. Kim Kardashian on tuonut korsettivillityksen takaisin pinnalle.


2. Free The Nipple

Teen nyt selväksi sen asian. En ole siis mikään feministi vaikka välillä mulla onkin tosi feministisiä kantoja joihinkin asioihin. Olen viime vuodesta lähtien seurannut tätä insta-tiliä ja minusta tämä free the nipple- juttu on paras mitä olen kuullut pitkään aikaan. Samoin varmaan kaikkien miesten mielestä haha.

3. Michael Kors- laukut

Olen kuullut viimeaikoina niin paljon negatiivista näistä laukuista, sillä ne alkaa olla jo niin yleisiä (varmaan Suomessakin?) että kaikilla on niitä... eli voit saada ehkä vähän sellaisen basic bitch maineen jos kävelet tämä laukku kainalossa mutta mie olen toista mieltä!
Ajatelkaa miten hyvä että meillä ei niin rikkaillakin on oikea merkkilaukku johon meillä on varaa! Ja ihmiset välttyy feikkien Lv-laukkujen osatmiselta. Itse olen jo kyllä kerennyt alentaa oman MK:ni vain koululaukuksi tai sunnuntai-kassiksi hehe, mutta kyllä sitä viitsii ehdottomasti vielä muuallakin pitää.


Ute/Out

1. Kerjäläisten auttaminen

Istuin tässä taannoin autossa Gällivaren Coop-ruokakaupan parkkipaikalla ja pisti silmään että moni nuori nainen antoi siinä lyhyessä ajassa rahaa ulkomaalaiselle kerjäläiselle, joka istui kerjäämässä kaupan sisäänkäynnin luona. En tiiä, haluaako naiset näyttää paremmalta ihmiseltä kun lahjottelevat rahaa tuolla tavoin? ... kuitenkin miettikää loogisemmin ennen kuin annatte ohimennen kerjäläisille rahaa (Poikkeuksena allaolevan kuvan kaltaiset kerjäläiset haha) sillä jos kukaan ei antais yhtään kruunua niin ne ei olis täällä kauppojen edessä lojumassa.
2. Rakkaan karvaturrin jättäminen autoon helteellä

Ihmiset on tänä kesänä tulleet jotenkin extra-herkiksi tälle aiheelle. Eli heti ilmoitetaan poliisille kun nähdään helteellä parkkipaikalla auto johon koira on jätetty yksin. Joten voitte arvata että ns. turhia ilmoituksia tulee myös. Joten jos mahdollista niin jättäkää ne karvakamut johonkin vilpoisempaan paikkaan kesähelteillä.
3. Viha Zara Larssonia kohtaan

En ole seurannut niin tarkkaan tätä tapahtumaketjua. Zara Larsson on siis ruotsalainen 17-vuotias laulaja joka on ahkera feministi. Hän on saanut viimeaikoina paljon vihaa sosiaalisissa medioissa. Ja keltä hän on tätä vihaa saanut? Kolmekymppisiltä miehiltä joiden mielestä on sopivaa solvata nuorta teinityttöä koska tämä uskaltaa sanoa niin kuin ajattelee.
Kyllä minulla itselläkin eriää mielipiteet Zara Larssonin kanssa aika paljon, mutta minusta Zara on kuitenkin yksi parhaita roolimalleja nuorille tytöille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Sunná. Blog Design by KotrynaBassDesign