Pages

8. heinäkuuta 2015

Kenellä muulla menevät kaikki rahat meikkeihin?

Joskus satun näkemään kommenteissa että joku kyselee minun meikeistä ja minun meikkausrutiineista. Olen ajatellut etten ikinä mene tähän aiheeseen eli ette näe tällaista tyypillistä meikkipostausta minun blogissa mutta nyt sellainen tulee.

(Täytyy ensin kiittää kaikkia jotka kehuu minun kasvomeikkiä. Kauan on mennyt että olen oppinut mikä sopii juuri mulle ja mitä ei todellakaan kannata tehdä. Ja vieläkin opin koko ajan uutta.)

Jos mulla on paljon aikaa yli tai jos esim. koulusta oli yksikin vapaapäivä niin arvaatteko mitä tein reilut puoli päivää? - kyllä meikkailin huvikseni. Kokeilen eri varjostuksia ja rajauksia jne. Tosi turhamaista ja tuhlaavaista mutta niin hauskaa.
Ja kaikkina kiireisinä aamuina ennen koulua, oli tietenkin stressaavaa aina herätä ja meikata kiireessä.
Mulla juttu menee niin että mitä vähemmän aikaa meikkaamiseen sitä rajumpi meikistä tulee. Vaikka yritän aina tehdä jotakuinkin luonnollisen meikin niin jos aikaa on vähän, enkä kerkeä keskittyä yksityiskohtiin niin juuri silloin tuntuu että nestemmäistä kajaalia tulee aivan liikaa ja viivoista tulee sellaiset kunnon Lady Gaga-viivat, eikä sellaista ripsirajan hellää vahvistusta mihin alunperin pyrin. Tietääkö joku muu tämän saman ongelman haha?

Joskus 14-vuotiaana (ja vielä lukiossakin) käytin sellaisia perusmeikkejä joita saa kaikista ruokakaupoista. Mutta kun alotin käyttämään vähän laadukkaampia meikkejä, niin paluuta ei ollut takaisin niihin marketti-mekkeihin. Poimin tuohon alhaalle meikkipussukastani joitain random esimerkkejä joita kaduttaa etten ole ostanut aikaisemmin.

Aina kun menen kysymään vaikkapa Sephorassa apua meikkivoiteen kanssa niin saan kuulla ammattilaisilta että mulla ei ole tyypillinen vaalea suomalainen ihonväri ja että olen hankala tapaus juuri oikean meikkivoiteen löytämisen suhteen. En ole vieläkään siis löytänyt oikeaa meikkivoidetta. Olen kokeillut läpi Diorit ja Estee Lauderit sun muut mutta ei...ehkä jonain päivänä löydän oikean.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Sunná. Blog Design by KotrynaBassDesign