Pages

5. heinäkuuta 2015

Miksi kirjoitan blogia?

Se on sellainen kysymys jota huomaan kysyväni itseltäni aika ajoin.
 Minulla ei ole enää mainoksia joten en tienaa tässä mitään. Miksi siis haluan kirjoittaa joka päivä blogiin?
 Rakastan kirjoittamista vaikka en osaa täydellistä suomea ja minun jokaisesta tekstistä voi löytää  useammankin kirjoitusvirheen (jotkin tahallisia, jotkin tahattomia)

Yksi asia mikä saa vedettyä blogin ääreen on se että tiedän blogillani olevan lukijoita jotka odottavat minulta uutta tekstiä.
 Ennen lähinnä ärsyynnyin kun lukijat kyselivät että "mitä sinä nyt tuossa tarkoitit" ja " ei tuo asia ole niin kuin kirjoitat"  mutta nykyään mulle taitaa olla yks hailee mitä muut ajattelevat... nehän on minun omia mielipiteitä joita kirjoittelen. (Onhan toki kuitenkin hauska kuulla mitä muuta sanovat aiheesta)

En myöskään käytä muita sosiaalisia-medioita, joten minulla jää aikaa keskittyä blogiin kun ei tarvitse päivitellä monessa eri paikassa. Upeinta kuitenkin blogissa on se että voin mennä pari vuotta taaksepäin lukemaan vanhoja postauksia ja itkeä/nauraa mitä mie olen silloin ajatellut ja tehnyt.
Blogin kirjoittaminen ei ole mulle siis mikään ikävä pakko vaan enemmänkin bloggauksesta tulee sellainen tunne että on pakko kirjoittaa lisää. Se on siis tosi koukuttavaa. Ja siksi välillä koulutehtävätkin jäivät taka-alalle inspiraation iskiessä.
Olen jo nyt jonkin aikaa suunnitellut muutoksia blogiin. Toivottavasti tykkäätte siitä, kun saan sen valmiiksi ☺︎Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Sunná. Blog Design by KotrynaBassDesign