Pages

31. heinäkuuta 2015

Roadtrip Kunkkareiden sijaan

Olemme tehneet raskaan päätöksen ja päättäneett jättää Kuninkuusravit tältä vuodelta väliin ja suunnataankin auton keula johonkin muualle. Sitäpaitsi kaikkihan tietävät että Jokivarren Kunkku voittaa, joten tämä vuosi on hyvä jättää väliin, ensi vuonna sitten taas. Nyt on tietenkin masentavaa lukea näitä juttuja esim. facesta kun ihmiset kirjoittavat että ovat lähdössä Joensuuhun ja aikovat viettää ihanan raviviikonlopun.
Löin jo vetoa että jos Jokivarren Kunkku ei voita niin joudun hyppäämään jokeen vaatteet päällä myöhemmin syksyllä. Eihän sitä ikinä tiedä hevosillakin on huonoja päiviä ja saattaa että joudunkin hyppäämään hyiseen Tornionjokeen haha.

Olen pakannut jo joitakin päiviä minun ja Jensin matkaa varten. (Nytkin olisi tarkoituksena hypätä autoon ilman sen kummempaa päämäärää) Tällä kertaa lähdetään kumminkin etelään päin ja normaalilla henkilöautolla, ei asuntoautolla.
 Olen tottunut jo pienestä pitäen tällaisiin roadtrippeihin kun yhtäkkiä vain hypätään autoon ja ei tiedetä koska tullaan takaisin.
Kun olin pieni niin reissattiin asuntoautolla joten sänky, suihku ja vessa oli aina mukana. Joten mulla ei ole niin paljoa kokemusta henkilöautolla reissaamisesta. Matkantekoa ei varsinkaan helpota se että mulla on julkisten vessojen kammo joten joudun istumaan autossa juomatta ja kupla otsassa.

Huominen päivä olisi vielä heinätöitä sitten voidaan vihdoin nostaa kytkintä. Olen lupautunut ajaa alkumatkan sillä olen aamuvirkumpi kuin Jens.
Tässä on joitain kuvia joita nappasin asuntoauton ikkunasta meidän viime keväiseltä roadtripiltä Sápmista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign