Pages

2. heinäkuuta 2015

Svanstein - Kynsivaara

Mitä onko kesä jo tässä vaiheessa? Tänään on jo toinen päivä heinäkuuta ja nyt on alkanut taas yksi kiireinen kuukausi... Kaikki markkinat ja cruisingit ovat heinäkuussa.
Tajusin että Pajalan markkinat ovat jo tänä viikonloppuna! En ikinä edes löydä mitään sieltä mutta markkinoilla käyminen on sellainen perinne että sitä ei viitsi jättää välistä. Tosin viimeksi käydessäni markkinoilla ostin hevosille uudet koppakärryt jotka on olleet ahkerassa käytössä.

Nyt alkaa tuntua jo oikealta kesältä. Ihmetyttää kun kaikki jauhavat että "onneksi en treenannut kesäkuntoon sillä kesää ei tullut tänä vuonna" Jos minä treenaisin niin varmaan treenaisin lähinnä itseni takia, eikä sen takia että kaikki näkisivät minun treenatun vartaloni. Nyt sääennusteet siis lupailevat jo vähän kesäisempiä kelejä. Mutta kukapa niihin lupauksiin uskoo.

Eilen auteltiin Jensin kanssa naapurin mummoa pihatöissä jätskipalkalla. Kävimä Jensin kanssa soutelemassa järvellä ja illan lopuksi käytiin myös Svansteinissa Kynsivaaran päällä juoksemassa.

Kynsivaarahan on kuuluisa suuresta Hollywood-tyylisestä Svanstein-kyltistä. Joka näkyy eniten lähinnä joen toiselle puolelle Suomeen. Oli pelottava keikkua vanhoilla, lahoilla ja ennen kaikkea jyrkillä portailla kohti vaaran huippua.
Olisi huipulle toki päässyt 4x4-autollakin mutta isä sanoi että saadaan kävellä tällä kertaa. Tuttuja maisemia oli hauska katsella lintuperspektiivistä, ainoa huono asia oli sääsket jotka ovat tänä vuonna tosi agressiivisia. Heti kun ne pääsevät iholle ne pistävät, eivätkä jää turhia aikailemaan.
Nyt pari kuvaa ensin meidän järveltä ja sitten kännykällä otettuja huonolaatuisia kuvia vaaran päältä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign