Pages

19. heinäkuuta 2015

Viikonloppu Volvo 142:sessa

Onko minusta tullut vanha, sillä eilisessä cruisingissa väsähdin jo alkuillasta.
Eilen oli siis meidän kotikylän cruising ja oli mukava ilta tiedossa mutta silti porukka (vanhat jenkkarit) tuntui katoavan kylältä ja tunnelma lässähti tunnin ajamisen jälkeen. Mulla alkoi väsymyksen takia jomottamaan päätä mutta sinnittelin silti.

Haettiin Jensin kanssa Aavasaksan grilliltä ruokaa ja parkkeerattiin Volvomme rajasillan viereiselle parkkipaikalle. Syömisestä ei kuitenkaan meinannut tulla mitään sillä joitain random-tyyppejä tuli kuvaamaan autoamme. He varmaan ajattelivat että oltiin lähdetty pois autosta ja että nyt oli sopiva tilaisuus räpsiä kuvia vanhasta Volvo 142:sesta. Yritä sitten siinä salamavaloissa mättää makkaraherkkua naamaan. Varmaan huomaavat sitten jälkeenpäin kuvia katsellessaan että kaksi vihaisen näköistä "raggarea" istuu etupenkillä posket pullollaan ranskanperunoita.

Sinnittelin kello 11 asti, sitten väsymys tuntui ottavan yliotteen ja oli pakko viedä meidän vanha Volvo autotalliin ja kävellä asunnolle nukkumaan.
Tänä sunnuntaiaamuna tein tämän kesäisen ennätyksen -  nukuin puoli kymmeneen asti! Normaalisti kun olen Mettäjärvessä herään aina puoli sitsemän aikaan sillä silloin hevoset pitäisi viedä ulos mutta tänä aamuna asunnolla uni vain jatkui. Titenkin tuli vittuuntunut olo kun huomasin että kello on jo puoli 10 ja että olen nukkunut puolet päivästä...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign