Pages

13. heinäkuuta 2015

☆ Viikonloppu ☆

Tämä viikonlopun aikana olen käynyt elämäni ensimmäisessä ultraäänitutkimuksessa. Viikonloppuna sain myös sähköpostin että minut on valittu Uppsalan yliopistoon.
Viime perjantaina aloin siis epäillä että mulla on varmaan umpisuolen tulehdus, sillä oireet viittasi siihen. Joten Jens raahasi minut sairaalaan.
Mitään ei kuitenkaan voitu tehdä sillä kipukohtaus joka oli kestänyt koko päivän alkoi hellittää. Lääkäri sanoi että mahdollinen umpisuolen tulehdus, muttei varmaa. Nyt olen kuitenkin varpaillani sillä odotan seuraavia kipukohtauksia jotta pääsisin leikkaukseen. Tietenkin toivon että kivut ei johtuisi umpisuolen tulehduksesta, mutta mitään muuta järkevää selitystä tälle ei oikeastaan ole.

Olin sairaskohtuksesta seuraavana päivänä eli lauantaina jo niin virkeä (pikku kuumeesta huolimatta) että lähdin käymään Matarengin markkinoiden kautta Happis-cruisingissa. Eli Classic Motot Meet:issä. 
Se on joka vuosi ollut hauskin ja tapahtumarikkain cruisinki ja kyllä se oli sitä tänä vuonakin. Joten sinne oli pakko päästä vaikka toinen jalka olisikin jo ollut haudassa. En tosin muista illasta/yöstä paljoa sillä olin vielä silloin hiukan kivuissani. Ja olin tietenkin unohtanut kameran kotiin...

Minun on nyt vielä otettava hiukan rennommasti ja sehän sopii mulle aivan mainiosti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign