Pages

28. elokuuta 2015

Eka ja vika kerta salilla

Kyllä nyt minutkin on vedetty mukaan tähän sali-hömppään. Ja kyllä täällä metsän keskellä on kuntosali ja minulla on jäsenkortti, muttei vain tule ikinä lähdettyä poikaystävän matkaan vaikka hän aina minua pyytääkin salille. Nyt annoin kuitenkin periksi ja pistin kaapinperällä olevat salivaatteet päälle.
Tosin olin aivan kujalla kaikesta ja enkä tiennyt yhtään mitä piti tehdä. Sain kuulla koko ajan: "Ei ei! Ei nuin ko näin...ei nuin saata tehä, sie loukkaat ittesti" Olen harjoitellut koko kesän oikeaa juoksutyyliä vammojen välttämiseksi ja voin ymmärtää että varmaan se oikea tekniikka painojen nostossakin on tärkeää. Muttei suinkaan nuin tärkeää.

Yritin tehdä lankku-harjoituksen ja pysyinkin asennossa vähän yli minuutin. Siis oikeasti vain minuutin... olen kuullut että ihmiset pystyy olemaan siinä asennossa monta tuntia.?!  Mulle tuli koko ajan semmoinen olo etten osaa vaatia tarpeeksi paljon itseltäni. Joten livistinkin pelaamaan loppuajaksi koripalloa itsekseni.
Mielummin siis pysyn tällaisensa lihapullana ja jätän nämä hommat niille "fitness-muijille" haha. Mutta on mukava kokeilla tällaisia uusi juttuja. Siitä kai elämässä on kyse - että uskaltaa käydä oman mukavuusalueen ulkopuolella. 

Tilasin siis viime talvena tämän waist trainer-korsetin. Ja luuletteko että olen pitänyt sitä ollenkaan...niin en. Nyt kuitenkin kokeilin pitemmän ajan ja se olikin tosi mukava. Piti muistaa vain hengittää oikein jotta pää ei tulisi kipeäksi.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign