Pages

19. elokuuta 2015

Eripari kengät Nelly.comista

Tilasin puoli vuotta sitten kengät nelly.comista. Paketti tuli sillä kertaa melko nopeasti postiin ja sovitin heti paketin saatuani näitä leopardi-korkkareita. Laitoin kengät jalkaan ja kävelin niillä olohuoneessa jonkin aikaa. Ajattelin että kyllä nämä sopii sitten "sisäänajettuina" paremmin. Ja laitoin kengät siis tyytyväisenä takaisin laatikkoon talvisäilöön, kaapin perälle.

Nyt kesän lopussa kaappia kaivaessani löysin kengät ja aloin sovittamaan niitä. Vasemman jalan kenkä ei kuitenkaan mennyt jalkaan millään. Ajattelin että: haha katohan toinen jalka on paisunut kaikkien niiden herkkujen jälkeen, joita olen syönyt kesän aikana.
Kävin jalkahoidossa ja ajattelin että nyt kengän on sovittava edes vähän paremmin, mutta ei. Sitten tajusin mistä voisi olla kyse ja käänsin toisen kengän kiireesti ylösalaisin ja mitäköhän sielä lukikaan... niin vasen kenkä oli yhden koon pienempi kuin oikea. Ensin mietin että haha miksen tajunnut sitä aikaisemmin, sitten alkoi kaduttaa ja vituttaa kun tajusin että tuskin voin vaihtaa enää kenkiä oikeisiin.
Mitäköhän nyt - laitan kengät kai koristeiksi kaapin päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign