Pages

14. elokuuta 2015

Maailman paras kummityttö

Alle 10-vuotias kummityttöni on tehnyt mulle monta ihanaa kampausta, joita en ikimaailmassa olisi osannut tehdä itse. Lettejä ja nutturoita jne. Mullahan on peukalo keskellä kämmentä hiustenlaiton suhteen sillä eihän suutarin lapsella ole kenkiä. Minun tukka näyttää kuulemma röllitukalta vaikka olen kammnutkin tukan aivan selväksi. Ja kyllähän se niin on haha.●     ●     ●

Yhtenä päivänä kun tulin kaupungilta kotiin niin odotti minua yllätys. Kummityttö oli nimittäin osatnut iPhone-kuoren mulle, jonka olin nähnyt ja miettinyt jos ostaisin sen. Sillä harvoin löydän puhelimeeni hienoja kuoria. Aika söötti vai mitä? ☺︎Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign