Pages

21. elokuuta 2015

Ongelmia joita bloggaaja kokee

Niin välillä tuntuu että blogi pyörii päässä 24/7. Toisaalta se muistuttaa vähän stressiä mutta toisaalta se vapaaehtoista stressiä joten se on osittain mukavaa. Välillä yritän sulkea blogin kokonaan pois ajatuksista. Asiaa ei helpota puhelimeen tulevat sähköpostit aina kun joku kommentoi postausta.

➤ Tuttavat katsovat sinua vähän kulmien alta kun olet aina ottamassa kuvia milloin mistäkin kahvikupista ja limsapullosta Ja kaikki tuttavasi miettivätkin ääneen monet kerrat että miten jaksat koko ajan olla touhuamassa blogin parissa.
(Tuttavillasi on myös se pelko että kaikki mitä he sanovat ja tekevät voivat päätyä sinun blogiisi monien silmäparien luettavaksi)
Bloggareilla on monia paineita, esimerkiki minä olen huomannut että jotkut lukijat ovat muuttaneet mielipiteensä positiiviseen/negatiiviseen suuntaan jostain edustamastani asiasta. Joten välillä tuntuu etten voi kirjoittaa suoraan mitä ajattelen.

Vaikka blogissa on tarkoitus tuoda esille mahdollisimman rehellinen kuva elämästä niin silti kaikki blogit tuntuvat tuovan vain kaikki positiiviset asiat extra paljon esille - En esimerkiksi kirjoittanut blogiin että eräänä päivänä lintu kakkasi päälleni, sillä se ei sopinut sen päivän postauksen positiiviseen aihepiiriin. Pahin tunne on kuitenkin se huono omatunto joka tulee kun et ole ottanut kameraa mukaan ja päivän tapahtumasta ei ole tullut otettua yhtään kuvaa.

Tässä oli joitakin joihin moni voi varmaan samaistua. Mutta pahinta tässä kaikessa on kuitenkin se ikuinen ongelma... eli että kahvi kerkeää jäähtyä ennen kuin olet saanut napattua hyvän kuvan asetelmasta!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign