Pages

20. elokuuta 2015

Päivä järvessä kelluen

Ensimmäinen kesäpäivä tälle vuodelle jonka olen viettänyt järvessä. Eli olen siis kellunut ilmapatjalla koko fucking päivän. Taisin tulla vähän merisairaaksi sillä tunnen vielläkin aaltojen viskovan minua vaikka istun kotisohvalla. Outoa etten meidän laivareissun aikana reagoinut keinuntaan, mutta nyt kotijärvellä onkin sitten toinen juttu.

Aijemmin ei ole ollut näin hiostavaa aurinkoa saati sitten aikaa ottaa näin rennosti. Heinähommat on tehty tälle vuodelle ja seuraavaksi olisi aitojen pystytystä, marjojen poimintaa ja poroerotukset. Toisaalta on mukavaa ettei ole kuin neljä tuntia koulua viikossa sillä tavoin tulen kerkeämään paljon muutakin tärkeää päivän aikana.

Tulin juuri jonkin aikaa sitten iltauinnilta. (yritin kirjoittaa tätäkin postausta laiturilla auringon laskussa mutta mäkärät eivät antaneet rauhaa) Ette usko mitä järvivesi tekee hiuksille! Hiuksista tulee aivan pehmeät ja tietenkin kiharat haha. Joten jos huomenna on samanlainen päivä niin taidan heti aamutallin jälkeen mennä mustikkaan kun on vielä vilpoisaa ja loppupäivän voisin pyhittää järvessä kellumiselle.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign