Pages

24. elokuuta 2015

Viimeinen viikko kesälomaa

Mulla on ollut melko kiireinen viikonloppu sillä äiti ja isä ovat olleet keräämässä poroille jäkälää jostakin päin Etelä-Suomea siis Oulusta. Joten koko tila jäi minun hoidettavakseni. Onneksi porot ovat vielä metsässä vapaina joten mulla oli tallitöitä ja muita pikku hommia hoidettavana.
Nyt alkaa siis kesäloman viimeinen viikko! Ensimmäisen kerran elämässäni todella odotan "koulun" alkua.

Tässä on minun tämän kesän ehdoton suosikki kesämekko. Olen unelmoinut löytäväni joitakin vaatteita jossa olisi saman tapaista kuvitusta ja värimaailmaa jota fammon vanhassa astiastossa on. Niin voitte arvata että minut on voinut bongata usein kulkemassa tämä mekko ylläni haha. Rakastan sitä!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.