Pages

1. syyskuuta 2015

Etäopiskelun aloittaminen

Nyt voin sanoa että vähän jänskättää tämä eka luento. Istun koneen äärellä ja olen ollut jo kauan aikaa sitten valmis aloittamaan, mutta on vielä reilu puoli tuntinen odotusta jäljellä. Olen lukenut kirjat jo eilen läpi ja sen lisäksi yksi koe piti tehdä alta pois. Olen myös lukenut Bamse-lehteä pohjois-saameksi että pääsen vähän alkuun.

Tämä homma toimii siis niin että opiskelen kotoa päin. Melkein joka tiistai tai torstai kl.17 Ruotsin aikaa minun on istuttava online tietokoneella noin yhden tunnin verran eli luennolla. Sen lisäksi minun on jokaisena arkipäivänä täytettävä neljä tuntia opiskelulla.
Toivottavasti opiskeluksi lasketaan myös Unna Junnán (eli saamelaisen lastenohjelman) katsominen haha.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Sunná. Blog Design by KotrynaBassDesign