Pages

24. syyskuuta 2015

Hej BLOGGEN

Tästä kahden päivän kestoisesta blogitauosta voitte päätellä että minun netti on loppu tältä kuulta. Meillä on kahden eri operaattorin kautta jokin tietty summa nettiä kuukaudessa, mutta silti perheen uusi älypuhelin-nörtti eli isäni on vienyt nettiä peräti niin paljon että nyt surffailu loppui sitten meiltä kaikilta. Toki minun puhelimessa on vielä nettiä tälle kuulle jäljellä mutta se ei toimi täällä keskellä mettää.
Joten nyt naapurin netti saa olla apuna vähän aikaa.
 Ja nyt kun aloin miettimään niin ehkä minun kannattaisikin tehdä viikossa pari "isoa postausta" eikä joka päivä paria lyhyempää. Kirjoitan blogia useimmiten silloin kun olen ollut koulujuttujen kimpussa liian kauan ja haluan pitää pienen kahvitauon ja ajatella jotain muuta.

Itse tykkään kyllä lukea blogeja joihin ilmestyy päivän aikana yksi tai useampi postaus. Lyhyet postaukset ovat mukavampia lukea. Eli aina kun menen käymään jonkun blogissa niin odotan että siellä on kirjoitettuna jonkinlainen päivitys kuvineen.
En nyt tiedä minkä tyyppisiä blogeja te tykkäätte lukea... Ehkäpä semmoisia pitkiä postauksia jossa käydään viikon tapahtumat läpi yhdessä loputtomassa sumassa tai sellaisa lyhyempiä jossa otetaan yksi asia kerrallaan ja lukijan ei tarvitse jäädä kauaksi aikaa lukemaan tekstiä vaan voi jatkaa matkaa ja tulla kohta taas takaisin.

Yksi postaus mitä moni ehdottaa on sellainen missä esittelisin shoppailureissun ostoksia. Mutta tiedättekö, se on tylsin postaustyyppi jonka tiedän. En millään jaksaisi olla kuvailemassa ostoksiani ja kerotmassa niistä. Mutta ajattelin kuitenkin joskus tehdä semmoisen jos innostuisinkin siihen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign