Pages

4. syyskuuta 2015

Lapista pääkaupunkiin

Viime päivät ovat olleet kiireisiä, minun on on pitänyt järjestellä kaikki valmiiksi viikonloppua varten täällä kotona, jotta voin olla Helsingissä sunnuntaihin asti. Sen lisäksi olen tehnyt koulutehtävät ensi tiistaille. Huomaa kyllä että opiskelu on taas alkanut sillä kittaan kahvia päivässä kolme kuppia.

Olen tällainen viimetinka-ihminen eli aloitan pakkaamisen vasta nyt, vaikka meidän pitää Jensin kanssa olla jo joidenkin tuntien päästä menossa juna-asemalle.
Onneksi mulla ei ole perinteistä matkalaukkua. Normaalit matkalaukut ovat hirmu epäkäytännöllisiä. Käytän isoa jääkiekkovarusteille tarkoitettua laukkua, johon voi siis vain heittää kamppeet eikä niitä tarvitse olla järjestelemässä. Joten pakkaamiseenkin menee vähemmän aikaa.

Mietiskelin aamupäivällä että minkä käsilaukun otan reissuun mukaan ja kun kaivelin laukkuja läpi niin löysinkin kaikenlaista krääsää aikaisemmilta lomareissuilta ja yhden suklaalevyn. En tosin ollut ikinä edes nähnyt latte-suklaata. Ja mitetikselin kauan aikaa että miten se sinne laukkuun on joutunut sillä se oli selvästikkin Suomesta ostettu (en tiedä koska olen käynyt viimeksi Suomessa kaupassa) Maistoin sitä ja selvisi miksi se oli jäänyt unholaan - hirveämpää suklaamakua saa etsiä hyi.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign