Pages

7. syyskuuta 2015

Lauantain Gloria Fashion Show

Gloria Fashion Show oli tosi mahtava tänäkin vuonna. Tai no kaikki tapahtumat mistä vain saa ilmaista shamppanjaa ja ilmaisia Goodiebageja ovat aika mahtavia haha no ei suinkaan. Näytös oli  siis tänä vuonna Kattilahallissa ja meidän taxi-kuski löysi tällä kertaa heti oikean osoitteen. Viime vuonna olimme melkein myöhästymässä näytöksestä sillä taxi-kuski ei löytänyt paikkaa!
Mallit olivat melkein kaikki aivan uusia kasvoja minulle. Tosin uskon että eräs malleista oli kotoisin täältä Lapista tai Ylitorniosta siis. Katsoin niin lumoutuneena koko näytöksen että tuskin muistin ottaa kuvia. Jotenkin kuitenkin tuntuu että ensi vuonna taidan jättää tapahtuman välistä.

Gloria Fashion Shown ja shoppailujen jälkeen halusin nähdä vähän muitakin kulmia Helsingistä kuin vain samat vanhat keskustan kulmat, joten käytiin kävelemässä Ullanlinnassa ja Punavuoressa. Uskon (vaikka en ole ihan varma) että yksi kaduista jolla kävelimme oli salkkarikatu tai no useampikin näytti melko tutulta, joten en yhtään tiedä oliko se varmasti oikea katu. Suunnistaminen siellä meni hyvin vaikka meillä ei ollut nettiä jotta oltaisiin voitu lukea karttaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign