Pages

27. syyskuuta 2015

Mistä inspiraatiota pukeutumiseen?

Niin nyt kun mietin tuota kysymystä niin minun pitää todella pähkäillä että keneltä tai mistä haen ideoita kun on kyse muodista ja pukeutumisesta. Muistan että ala-asteella oli vielä se vaihe että olisin voinut mennä vaikka ilman vaatteita kouluun sillä vihasin vaatteita ja olisin aina halunnut olla alasti. Mutta yhtäkkiä homma kääntyi päälaelleen ja vaatteet ja muotikin alkoi kiinnostaa. 
Jossain vaiheessa saatoin kävellä vaatekaupassa puhelin kädessä lukien Alexandra Nilssonin blogia. Siitä syystä että tietäisin mitä minun kannattaisi ostaa ja mikä on in ja mikä out. Mutta nykyään "Kissien" blogi ei ole niin suuressa roolissa. 
Kun olin lukion ensimmäisellä luokalla niin äiti suositteli että Vogue oli hänen nuoruudessaan lehti jota kannatti lukea jos oli inspiraatiota vailla.
 Nyt ostan aina tilaisuuden tullen Ranskan ja Iso-Britannian Voguen. Uskon että alintajuntaani sujahtaa niistä lehdistä ajatuksia jotka sitten tulee esiin kun olen vaatekaupassa tai vaatekaapin edessä päättämässä mitä laitan päälleni. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign