Pages

21. syyskuuta 2015

Online-luennot tietokoneella

Olen aina ollut täsmällinen oppituntien alkamisaikojen kanssa. Olen aina ollut puolikin tuntia aijemmin luokan edessä odottamassa opettajaa, mutta nyt kun minulla on online-tunnit netissä niin unohtelen luentojen alkamisaikoja.
Eräänä päivänä tallilla ollessani tajusin että minun luento alkaa viiden minuutin päästä!
Voitte uskoa että poljin Jopolla tukka putkella kilometrin matkan tallilta kotiin, läppärin eteen ja ehdin juuri ja juuri tunnille! Mutta parasta näissä online-tunneissa on se että vaikka kirjautuisinkin myöhässä tunnille niin kaikki muut oppilaat eivät voi kääntyä vahtaamaan myöhästyjää, sillä oppilaat eivät luojan kiitos näe toisiaan webbi-kameran kautta.

En tiedä että tulenko ikinä tottumaan online-tuntien tuomaan jännitykseen. Aina saa pelätä että toimiiko netti tällä kertaa hyvin vai ei ollenkaan.... ja ei kai minulla ole mikrofoni päällä niin että kaikki muut oppilaat tietokoneen äärellä kuulevat tuhisevan hengitykseni. Olen muutenkin huono tietokoneiden kanssa ja olen monta kertaa joutunut kysymään apua Jensiltä.
Koulu ei ole siis stressaavaa enää samalla tavalla kuin ennen - Nyt koulutulokset eivät stressaa vaan eniiten itse oppitunnit.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.