Pages

17. syyskuuta 2015

Paratiisihotelli Suomi

Ei ei ja vielä kerran ei! Kuulin että tämä ohjelmaformaatti tulee nyt käynnistymään Suomenkin kanavalla. Ruotisssa tästä ohjelmasta pyörii telkkarissa jo viides kausi. Yritin tosissani katsoa tätä ohjelmaa pari vuotta sitten sillä minusta eräs mukana oleva bloggari oli hauska nähdä ohjelmassa mukana. Myös Norjan versioita olen yrittänyt katsoa, mutta leimaisin senkin ällöttäväksi heti alkuminuuteilla.

Kaikki ohjelmassa mukana olevat ovat sellaisia itsekeskeisiä tyyppejä (siihen ohjelma suurinosin perustuukin) joille ulkonäkö on kaiken ao. Naiset ovat vuosisadan bimboja ja miehet... no kåtbock on ehkä paras sana kuvailemaan heitä. Voisi melkein sanoa että ohjelmassa on vain ja ainoastaan Bile-Danin tyylisiä tyyppejä.
 Hauskinta ja hämmentävintä ohjelmassa kuitenkin on se että siinä ei ole mitään loogista sääntöä. Siis kilpailijat eivät ikinä tiedä ovatko turvallisesti kisassa mukana vain ei. Kilapilijana saatat joutua parisi pettämäksi jne. ja lentää ulos ohjelmasta. Ja kappasvain joidenkin jaksojen jälkeen oletkin taas kisassa mukana. (Oikeastaan mukana on vähän paritusohjelman tuntuakin)

Jää nähtäväksi heittäytyvätkö suomalaiset samalla tavalla ohjelman pyörteisiin kuin ruotsalaiset. Ajattelin katsoa ainakin ensimmäisen jakson.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Sunná. Blog Design by KotrynaBassDesign