Pages

7. syyskuuta 2015

Rakettitieteellä korkkareista mukavemmat

Noin viisi vuotta sitten kasaan koottiin suunnitteluryhmä, jossa oli yksi rakettitieteilijä, yksi ortopedi ja muotisuunnittelija. Heidän tehtävänä oli suunnitella naisten korkokengistä mukavemmat. Nyt olen lukenut useammasta naistenlehdestä että heidän suunniteleman kenkämerkin nimi on kuulemma SpaceX
Niin siis olen mietttinytkin että milloin korkokengistä aijotaan tehdä edes hiukan mukavemmat. Helsingissä kävellessäni minulla oli lempi korkkarini jalassa. Vaikka rakastan niitä tosi paljon niin niiden käytön jälkeen saan joka kerta kärsiä rakoista ja suonenvedosta jalkapohjissa. 
Onneksi nyt on kuitenkin suunniteltu korkkarit jotka pitäisivät olla mukavemmat jaloissa huolimatta korkeasta korosta, sen lisäksi näillä korkkareilla olisi helpompi kävellä (sekä tietenkin oletan että ne ovat hienot. )
Tosin taitaa mennä aikaa ennen kuin tällaiset korkkarit yleistyvät arkikäytössä. Niillä on nyt helvetin korkea hinta, noin 8300kr. Mutta toivon todella että tulevaisuudessa korkkarit olisivat edes vähän mukavempia. Haluan todella nähdä onko suunnitteluryhmä onnistuneet tehtävässään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign