Pages

20. syyskuuta 2015

Sunday funday

Sunnuntai, viikon tärkein päivä palautumiselle & levolle. Sunnuntai-päivä on ainakin minun lempi kaveri ja samalla pahin vihollinen. Pidän sunnuntaista mutta vihaan sitä myös paljon. Eikö sunnuntait tuunnukkin välillä liian masentavilta? Viikonloppu on melkein ohi ja uusi raskas viikko on edessä päin. (Joidenkin sunnuntaita ainakin masentaa vielä enemmän se että he heräävät bakiksessa haha)

Mutta tässä on ainakin jotain vinkkejä joita antaisin ja jotka voisivat auttaa sunnuntai-masennukseen:

Herää oikealla asenteella!
Vaikka heräät huonolla tuulella, niin pakota itsesi ajattelemaan että tiedossa on kotoisa ja ihana päivä.

Kuntoile
Kuntoilu ei vahingoita sunnuntainakaan, ainakaan jos et ole bakiksessa. Joten vaikkapa hölkkä luonnossa voisi olla kohdallaan, sillä se voi olla tosi rentouttavaa.


Älä stressaaa
Tärkeintä on ettet stressaa, kaikki asiat omalla ajallaan. Vaikka viikot olisivat hyvin stressaavia niin sunnuntaina on lupa ottaa rennosti. Laiskottele sängyssä koko päivä, katso sarjoja tai lempi leffaa ja juo kahvia.


Vietä aikaa rakkaiden kanssa
Vaikkapa pitkä päivällinen vanhempien tai isovanhempien kanssa. Tai leffailta tuttavien kanssa.


Suunnittele seuraavaa viikkoa
Joidenkin mielestä saattaa kuitenkin olla rentouttavaa suunnitella viikko valmiiksi jo sunnuntaina, joten toki sitäkin voi kokeilla.


Tuossa oli joitakin asioita jotka auttavat minun sunnuntai-masennukseen. Tai tee niinkuin minä tänään eli surffaa weheartit.comissa ja löydä ihania inspiroivia kuvia. Tässä minun kokoelmastani joitakin lemppareita.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign