Pages

10. lokakuuta 2015

In & Out- lista

Eli minun in ja out- listat eivät liity pelkästään muotiiin vaan ajankohtaisiin asioihin. Joten aloitetaan.

Inne/In

1. Karvaiset kainalot
 Nykymaailman pitäisi totutella näkemään karvaisia/sänkisiä naiskainaloita. Se ei todellakaan ole mikään big deal.
 Ja kyllä siis eihän se ehkä näytä niin "naiselliselta" kun ollaan totuttu siihen että naisilla ei kuulu olla kainalokarvoja. Eikä meidän piäisi olla niin ihmeissämme niistä naisista jotka päättäävät olla ajelematta kainalokarvansa (eikä nimittää naista heti hulluksi feministiksi) 
Minun lempi bloggari (kuvassa alla) tarttui tähän aiheeseen ja sai valtavasti kuraa niskaansa eri syistä.2. Overknee-saappaat

Tämän sykysn ehdoton juttu. Valitettavasti on kuitenkin mahdotonta löytää tarpeeksi pitkät overknee-saappaat jos on näin pitkä. Ostin suurella innolla viime talvena overknee-saappaat mutta heko, heko ne olivat monta senttiä "downknee-saappaat"3. "Lyhyet" hiukset
Ainahan pitkät hiukset vetävät kuitenkin pisimmän korren haha, mutta nyt voin kuitenkin sanoa että tämmöiset olkapäille ulettuvat hiukset ovat nimenomaan siistit verrattuna pitkiin. Moni nainen päättääkin heittää pidennykset mäkeen ja rockata luonnollisella pituudellaan.
Ute/Ulkona/ Out

1. Paratiisihotelli Suomi

Jos olette lukeneet postauksen jonka kirjoitin paria viikkoa ennen kuin tämä ohjelma alkoi pyörimään tv:ssä, niin voitte varmaan arvata että oma mielipiteeni ei ole sen positiivisempi tänäpäivänäkään. Miksi joku haluaa tulla jukkikseksi tv:ssä panemalla? Eikö muita keinoja ole? 2. Feikki-turkikset

Viime talvena on näkynyt paljon näitä feikki-turkiksia. Ja uskon etten voi välttyä näkemästä niitä tänä talvenakaan. Minun silmiä kirvelee kun näen jonkun jäljennyksen vaikkapa hopeaketusta. Toisaalta ymmärrän että miksi kaikki kaupunkilaiset eivät suosi aitoa turkista.
 Mutta me jotka asumme täällä "luonnon keskellä" ymmärrämme paremmin luonnon kiertokulkua ja sen asian että feikkiturkiksilla ei tarkene -40 asteen pakkasessa. Joten kyllä aito on aina parempi plus että se tuntuu ja näyttää tietenkin yleellisemmältä.
3. Yliampuvan positiiviset blogit
Kaikki tietävät tämän tunteen kun olet löytänyt mukavan blogin ja olet seuraillut sitä jo pidemmän aikaa. Jossakin vaiheessa mieleen tulee kysymys että onko bloggaajan elämä oikeasti nuin täydellistä ja positiivista koko ajan?
Ei yhtään harmaata päivää eikä vastoinkäymistä... Paitsi ehkä yksi katkennut kynsi silloin tällöin.
Ymmärän kyllä että jotkut bloggaajat haluavat sensuroida elämänsä negatiiviset puolet eikä kirjoittaa niistä blogissa. Mutta minun mielestäni lukija koukuttuu blogiin, kun bloggaajan elämässä on ylä ja alamäkiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Sunná. Blog Design by KotrynaBassDesign