Pages

16. lokakuuta 2015

Koirani saa insomniankin käännettyä hauskaksi

Viime yönä meinasin hermostua siitä syystä etten saanut unta. Tämä ei kuitenkaan ollut mikään "normaali" insomnia.
 Kävin eilen 14km lenkin viereisen kylän ympäri hölkkäämällä. Kun sitten illalla, lenkin ja tallitöiden jälkeen lysähdin sohvalle olin aivan poikki. Olin niin uupunut että laitoin puoli yhdeksältä nukkumaan siinä ajatuksessa että saan unenpäästä kiinni heti. 
Mutta pyörin hereillä kuusi tuntia! Kroppani oli aivan poikki, mieli oli aivan tyhjä kaikesta, olin siis valmis nukkumaan, mutta uni ei vain tullut. Varmaan yksi turhauttavimmista tunteista mitä olen elämäni aikana kokenut!

Mutta sitten kl 3 yöllä aloin kuitenkin saamaan unenpäästä kiinni. Mutta yhtäkkiä kuulenkin hirveän äänen, joka saa minut nousemaan salamana ylös ja kysymään ääneen: mikä se oli!?
En oikeasti tajunnut mistä ääni oli peräisin istuessani sängyn laidalla keskellä yötä, mutta sitten tajusin että ääni tuli koirastani, joka nukkui kuin liimattuna sängyn vierellä. Se siis pieraisi pitkän ja kuuluvan saksari-pierunsa, joka oli niin kovaääninen että ajattelin sen vähintään olevan atomipommi. Vaikka meillä on ollut koko elämäni ajan koira, niin en ole ikinä kuullut mitään vastaavaa.

Sen jälkeen nauroin niin kauan että taisin nukahtaa. (Ja Agnezta tietenkin hävetti ja se painoi korvat luimuun nolona)
Ehkä unettomuudessa oli hyviäkin puolia, onapahan nyt tuokin kuultu haha. 
Herätyksen soidessa ennen kl 7 minua ei edes väsyttänyt, mutta oli edelleen levoton olo. Mistä tallainen unettomuus voisi johtua, kun aamullakaan ei vielä väsyttänyt?

Tässä siis Agnez, joka oli tietenkin lokakuun värissä eilisellä lenkillä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign