Pages

28. lokakuuta 2015

Kun postaus kopioidaan sana sanalta ☹

Tiedättekö sen tunteen kun huomaa että joku on kopionoinut suoraan jotakin sinulta. Apinointi sinänsä on ihan ok ja imartelevaakin, mutta jos se on suoraa eli törkeää kopiointia niin alkaa jo vähän harmittamaan.
Ymmärrän kyllä että blogimaailmassa on kova kilpa kuka keksii parhaimman postausaiheen kuka ottaa inspiroivimpia asukuvia jne.
 Itsekkin kyllä otan mallia ison maailman bloggareista, mutta minulla on tietty raja jota en ylitä.
Kieltämättä koko eilisilta meni tämän jutun miettimisessä, siis että menenkö avautumaan "bloggarille" ja sanomaan suorat sanat. Mutta mietin että mitä se kannattaa en halua todellakaan olla mikään bitterfitta tai siis katkera ämmä. Sillä mitä jos hän on kuitenkin keksinyt sen ihan itse omasta päästään?...noh tässä tapauksessa tuskin. Mutta annan koko blogin olla tästedes omissa oloissaan eli olen lukematta sitä.

Oletteko te joskus törmänneet tällaiseen tapaukseen että postauksenne lähteekin yhtäkkiä sana sanalta ja kuva kuvalta kopioituna kiertämään blogeissa? Tulee vain sellainen olo että kannattaako tässä alkaa keksimään mitään erikoisempaa blogiin jos se kuitenkin viedään käsistä. (Tällä kyseisellä blogilla on suunnilleen saman verran lukijoita kuin minulla itselläkin, mutta jotenkin tuntuu että kyseinen blogi saa enemmän huomiota osakseen)

Tiedän että jos olisi kyse suurimmista bloggareista niin tästä oltaisiin kehitelty suuri blogiriita haukuumalla toisia ties miksi... ja lukijat olisivat saaneet seurata sanaharkkaa silmä kovana. Ei ole siis ollut pariin päivään oikein innostusta blogata tämän vuoksi mitään sen kummoisempaa, mutta nyt apinoin vlogi-Hermannilta sanonnan: kyl tää täst

Olen aina ajatellut tämän seuraavan quoten olevan ylimielinen ja nyt se onkin esnimmäisen kerran melkoisen sopiva haha.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign