Pages

31. lokakuuta 2015

Lokakuun suosikit

Mitä? Huomenna siis herätään jo marraskuuhun. Vasta äskenhän oli kesäkuu, ainakin tuntuu siltä. Mitä siis jäi mieleen tästä kuusta?.. Tässä siis "lokakuun suosikit"


1. Uudet emojit

Vihdoin ja viimein. Minun lempparit ovat tietenkin yksisarvinen ja skumppapullo haha.


 2. Sveriges värsta (kändis)bilförare

Ruotsin huonoin (julkkis)kuski. Niin hauskaa että ohjelmasta tehtiin mielenkiintoisempi ottamalla julkkikset auton rattiin. Tienenkin minun lempi bloggarikin on mukana. On aina hauska nähdä uusia puolia hänestä joita blogissa ei näe. Ilman hänen mukanaoloaan en varmaan seuraisi ohjelmaa yhtä intensiivisesti. Sillä eikö tämä ohjelmaformaatti ole jo menettänyt loistonsa melkein 10 vuoden aikana?3. Poroerotuksien alkaminen

En ollut kesällä yhdesskäkään vasa-laskennassa joten tätä olin odottanut.4. Lokakuun väri

Eli pinkki. Hauska että hyvän asian puolesta pidetään joka lokakuu tämä kampanja. (Ja että kaikki mahdolliset paikat värjätään kuukauden ajan minun lempivärillä haha) Hävettää vain myöntää etten ole ostanut vielläkään itselleni roosa-nauhaa.
5. Revontulet

Niin tässä kuussa oli todella mukava käydä iltalenkillä revontulien valossa ja harvoin lokakuussa on nuinkin upea loimu. Mutta se että aamulla somessa sai katsella vain ja ainoastaan revontulikuvia metri tolkulla kyllästymiseen asti...se ei ollut niin cool juttu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign