Pages

11. lokakuuta 2015

Mitä tapahtui viime syksynä tähän aikaan?

On hauska muistella vuoden takaisia tapahtumia ja ajatuksia. Viime syksystä muistan vain sen että istuin enemmän koulun käytävillä kuin tunneilla, sillä viimeinen lukion vuosi tuntui olevan pelkkää hyppytuntia hyppytunnin perään. Ja sitten koulun jälkeen loppupäivän olin asunnolla ja istuin tietokoneen äärellä, tekien koulutehtäviä kuten kirja-analyysia.
Aloitin myös lukion päättötyötä innolla mutta siitäkin tuli mahalasku, sillä minun ja ohjaajani ajatukset eivät oikein mitenkään kohdanneet. Istuin siis asunnolla haluten kotiin, tänne luonnon keskelle. Ja ennen kuin huomasinkaan niin ruska oli täysin ohi ja olin missannut sen melkein kokonaan.

Tänä vuonna onkin sitten aivan eri ääni kellossa. Voin kesken kotiopiskelujen keksiä että nyt otan tauon ja lähden käymään kiipeämässä jonkin vaaran päälle Agnezen kanssa tai käyn liikuttamassa hevosia.
Täällä ei myöskään netti toimi aina niin vallattoman hyvin ja tv:kin lakkoilee säännöllisesti...joten kyllä rakastan asua kotona rauhallisuuden keskellä. (Tämä ei ollut sarkasmia haha)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign