Pages

19. lokakuuta 2015

Pitempi parempi

Olen aina pienempänä (eskarista asti) hävennyt sitä että olen pitkä, mutta nyt se ajatus on muuttunut tässä viime vuosien aikana.
Siinä joskus yläkoulu-iässä suurin ongelma tuntui olevan etten voinut omasta mielestä pitää korkokenkiä sillä olisin ollut pitempi kaikkia poikia. Ja esim. ysin päättäreissä laitoin kyllä korkkarit jalkaan, mutta kun oli minun luokkani vuoro mennä juhlasalin eteen ja ottaa päättötodistukset vastaan niin potkaisin korkkarit pois jaloista.

Vaihdoin toki myös ylioppilasjuhlissa matalemmat korkkarit jalkaan, mutta lähinnä sen takia etten halunnut että pikkarit vilkkuvat "lyhyen" hameen alta kun menen näyttämölle korkeissa koroissani.
(Kyllä olen yrittänyt ostaa vähän matalempia korkkareita mutta ongelma niissä taas on se että matalilla korkkareilla on tosi vaikea ja hutera kävellä, siis mitä korkeammat korot sitä jämäkämpi olo niissä on, jos kengät ovat sisäänajetut)

 Mutta nyt vanhempana tajuan että olen mielummin tällanen 176 cm kuin joku persjalkainen. Ja se että olen samanpituinen poikaystäväni kanssa ei tunnu sekään haittaavan. Puheiden mukaan isoisäni isä oli melkein kaksi päätä lyhyempi kuin puolisonsa... joten asiat voisivat olla paaaaljon pahemminkin haha.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Sunná. Blog Design by KotrynaBassDesign