Pages

9. lokakuuta 2015

Some-tumpelo

Mietin päivittäin että minun pitäisi todella alkaa käyttämään muita sosiaalisiamedioita tai "somea" esimerkkinä vaikkapa Insta, snapchatti jne. Mutta jotenkin kynnys siihen että saisin vaikkapa otettua kuvan ja postattua sen isntaan on tosi korkea.
En ole aivan perillä miten sovelluksia pitäisi oikein käyttää, enkä uskalla oikeastaan edes ottaa siitä selvää sillä pelottaa että mokaan jotenkin en kyllä tiedä että miten. (Olen siis eläkeläismummon tasolla tässä somen käyttämisessä... en vain osaa)

Vaikka facebook minulla onkin ollut kauiiten niin en ole vieläkään oppinut käyttämään sitä. Melkein päivittäin käynkin siellä piipahtamassa vain nopeasti. Nykyään kaihdan facea aivan senkin takia, sillä tuntuu että siellä ollessa ei voi tehdä mitään ilman että kaikki "kaverit" saisivat tietää siitä.
 Ja snapchat, hyvä jumala olen aivan pääpyörällä joka ikinen kerta kun yritän käydä katsomassa muiden mystory-kuvia ja videoita, jos nyt edes ylipäätään pääsen sinne mystory-sivulle. Kaksi somea jota olen opetellut käyttämään on twitter ja blogin kirjoitustyökalu ja ne taitavat riittää ainakin tällä hetkellä.
Sanokaa etten ole ainoa joka on aivan hukassa näiden juttujen kanssa haha.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Sunná. Blog Design by KotrynaBassDesign