Pages

15. lokakuuta 2015

TBT: Muistatteko suntuubi-sivut?

Haha muistatteko kun alakoulussa tai yläasteella kaikilla oli tällaiset suntuubi-sivut? Joillakin oli virtuaalitalleja joissa toiset kävijät "hoitivat" keksittyjä elukoita. Niissäkin oli jotkut sivut melko kehittyneitä ja niillä oli paljon keväijöitä.
Toisilla sivuilla ylläpitäjät saattoivat vain laittaa hauskoja kuvia ja kirjoitella vähän blogin tapaista tekstiä. Blogeista ei vielä tosin silloin puhuttu.
Mulla itsellä oli kahdet sivut joita ylläpidin. Toiset sivut olivat oman koirani ns. kotisivut/blogi anksunsivut07 (lol) ja toinen oli virtuaalitalli (jonka nimeä en edes muista, mutta olisko ollut joku perus kuunloisteen talli) jossa oli noin 4-6 vakituista "hoitajaa"

 Muistaakseni virtuaalitallin ylläpitäminen oli melko vakavasti otettava harrastus siihen aikaan ala-asteella. Jos kävijä eli "hoitaja" ei näyttäynyt aktiivisuuttaan niin hänet potkittiin ra'asti pois listoilta haha.
 Vieraskirjassa saattoi sitten olla suuriakin sanaharkkoja ja anonyymit ilkeilijät olivat arkipäivää. (Tietenkin sillä oltiin niin nuoria ja lapsellisia)
 Aloitin sivujen pidon kun olin 10-vuotias joidenkin vuosien jälkeen se sitten jäi, enkä tiedä sivujen kohtalosta. Ne taisivat poistua automaattisesti kun kävijöitä ei enää ollut. Laskeskelin että sitten kerkesi kulua vajaat kolme vuotta ennen kuin blogit tulivat pinnalle ja olin taas kirjoittamassa, mutta sillä kertaa aloitin tämän nykyisen blogin pidon.

Välillä minusta tuntuu että tämä blogin kirjoittaminen ei eroa niin paljoa siitä virtuaalitalli-maailmasta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign