Pages

22. lokakuuta 2015

TBT ylioppilasjuhlat

Nyt kun ylihuomenna pitää raahautua lukiolle niin mieleeni on koko viikon ajan palautunut lukioajat. Ja niiden myötä myös ylioppilasjuhlat.
 Minun kohdallahani tuntui siltä että ylioppilaaksi tuleminen ei ollut niin suuri asia, mutta olihan silti juhlat pidettävä ja monta Moët-pulloa kumottava.
 En ole näyttänyt kellekkään minun virallisia ylioppilaskuvia niin ja blogiinkin olen julkaissut vain niitä epäonnistuneita versioita minusta ja Jusan yhteikuvista. Koko siitä viikosta on jäänyt mieleen päälimmäisenä se älytön stressi...

Suurin ongelma tuntui ensimmäisenä juhlapäivänä olvean se että minun hiukset eivät meinanneet hyväksyä valkolakkia ja minun olikin koko ajan pakko korjata sen asentoa, jotta se ei lentäisi päästäni. Lakki-kampaus suunniteltiin ja toteutettiin siis tie 99:n eräälä parkkipaikalla minuutissa haha. 
Toisena varsinaisena juhlapäivänä oli ongelmana se että äidillä ja minulla oli eri mielipide tanssiaismeikon suhteen. Äidin mielestä minun ei kannattaaisi ompeluttaa mekkoa vyötäröltä tiukemmaksi, sillä olosta tulisi tukala illempana monen ruokalajin, viinin ja shamppanja jälkeen. Onneksi kuuntelinkin äitiä ja annoin mekon olla hieman löysempi.
Mutta huh huh nyt siittäkin on selvitty. Vaikka saisin niin en haluaisi elää ylioppilasviikkoa uudelleen haha.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign