Pages

18. marraskuuta 2015

Don't snapchat and drive

Tämä ilmiö on yleinen snapcahtissa. Ihmiset ajavat samalla kun videokuvaavat vaikkapa mystoryyn videota! Jollakin saatta olla pikkuvauvakin kyydissä ja silti samanaikaisesti täytyy jutskata niitä näitä snapchattiin. Ihan päätä huimaa kun katsoo mystory-videota, jonka kuski on kuvannut moottoritiellä, missä nopeudet ovat korkeita.Ymmärän vähän paremmin jos joku istuu ruuhkassa ja päättää ottaa kännykän esille ajan kuluksi kun auto ei juurikaan liiku.
Muistaakseni ajokoulukirjassa luki jotain tällaista että jos touhuaa puhelimella ajaessa voidaan sitä verrata siihen että kuski olisi 0.8 promillen humalassa.

 Tiedän että houkutus on suuri auton ratin takana istuessa ottaa puhelin esille ja olla yhteydessä tuttaviin. Sillä olemmehan tottuneet että meillä on kommunikoitniväline nykyään joka ikisessä paikassa mukana, mihin ikinä menemmekin.
Ehkä tässä on hieman mukana kaksinaismoraaliakin, sillä itsekkin alaikäisenä a-traktorin ratissa (ajaessani 30km/h) saatoin napata pari kuvaa, silloin tosin ei tainnut olla snapchatteja yms...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign