Pages

1. marraskuuta 2015

Hyväksy oma kehosi!

Minun blogin lukijat tuntuvat olevan kiinnostuneita varsinkin yhdestä asiasta..nimittäin ulkonäköpaineista.
Eli mihin kohtaan minä itse omassa kehossani en ole tyytyväinen?
Tätä aihetta oli hauska miettiä läpi. Ja tulin siihen tulokseen että eniten "vihaan" omassa kehossani suutani tai siis ylähuulta jonka pitäisi olla ehkä hitusen täyteläisempi.. myöskään nenästä en pidä. Mutta olen alkanut hyväksymään sen sillä noh.. kaikilla sukulaisillanikin on juuri samanlaiset nenät, joten en halua olla ulkopuolinen haha.
Oikeastaan kaikkeen muuhun olen tyytyväinen. Joskus mieleni kuitenkin ohittaa sellainen ajatus että minulla on liian lihaksikkaat kädet, mutten anna sille ajatukselle valtaa.

 Nuorempana oli vaikea hyväksyä (minun mielestäni) liian leveitä jalkojani, mutta nyt vanhempana tajusin että mitä helvettiä... olen täydellisen tyytväinen niihin. Muistan joskus myös ajatelleeni että minulla on liian iso takamus, mutta herran jumala olen nähnyt leveämpiäkin takamuksia. Joten siihenkin olen nykyään tyytyväinen.
Jos minulla olisi joku hirveä ongelmakohta kehossani niin minulla ei voisi olla niin paljon peilejä kuin nyt on, kummassakin huoneessani. Sillä silloin varmaan ajattelisin sitä ongelmakohtaa koko ajan. Ymmärrän siis ettei kannata vaivata mieltään asioilla, joita ei voi oikein muuttaa.

 Mutta silti useimmiten tuntuu siltä että kun menen ihmisten ilmoille niin haluttaa laittaa vain jätesäkki ylle, sillä jotenkin jossain tuolla pääkopassani tuntuu siltä että minun pitäisi miellyttää muita ja pelkään että olen liian lihava tai että vytäröni ei ole tarpeeksi kapea tai muuta pöhköä.
Oikeasti eihän ketään kiinosta sellaiset asiat.

Uskon että iän myötä silmät avautuvat ja alkaa automaattisesti nähdä nämä asiat vähän valoisammalta kantilta. Toisinsanoen oppii hyväksymään itsensä ja vieläpä löytämään kauniitakin puolia ☺︎
 Älkää siis antako kauneusihanteiden sortaa teidän mieliänne, vaan uskokaa että olette upeita omana itsenänne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign