Pages

16. marraskuuta 2015

Kuka on kouluttanut porostaan murtovarkaan?

Tämä viikko ja maanantai alkoi vähän erikoisemmin. Menin aamulla ruokkimaan hevoset. Hämmästyin kun huomasin tallin pihalla vanhan tuntemattoman valkon.
Tarjosin sille hevosten ruokaa ja yllätyksekseni huomasin että se oli kesy. Eli se tuli syömään kädessäni olevasta ämpäristä. Se yritti tulla talliin sisälle eli se ei pelännyt edes hevosia. Kun lähdin kotiin tajusin että tämä poro seurasi minua kotipihalle. Pihalta se oli sitemmin mennyt poroaitauksille. Ja kun katsoin ikkunasta niin näin että se yritti mennä verkkoaidan läpi poroaitaukseen sisälle. Siinä kuitenkaan onnistumatta.....

Jonkin ajan päästä tätä postausta kirjoittaessani satun katsomaan ulos ja näen miten tämä tuntematon poro kaataa surutta ladon oven ja murtautuu sisälle. Kun kerkeän paikalle on koko poro ladon sisällä mussuttamassa jäkälää. Kuinka törkeä tämä vieras voi olla?!
Hätistin sen pois ladosta ja annoin ruokaa...mutta ruokakaan ei näytä enää maistuvan, sillä nyt se seisoo ikkunani alla ja tuijottaa sisälle.
 Tiedän kyllä että kukaan ei oikein ota valkkojen ajatusmaailmasta selvää, ne ovat vähän erikoisempia kuin muut porot. Outoja elukoita.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign