Pages

24. marraskuuta 2015

Mitä pidätte uudesta headerista?

Headeri, banneri vai miksi sitä ikinä kutsuisikaan. Joku on jo varmaan huomannut että blogin vanha header on vaihtunut kaikessa hiljaisuudessa ☺︎
Tuo vanha kuva minulla oli yli vuoden ja se on saanut niin kehuja kuin haukkuja. Ihmetystä on aiheuttanut se että mikä eläin kuvan vasemmalla puolella oikein komeilee. Kummallista että jotkut eivät tunnistaneet tai osanneet edes laskea yksi yhteen ja päätelleet mikä eläin kyseessä voisi olla.

Tämä uusi header on siis vähän aikuisempi. Tyylini on "vähän" muuttunut tuosta vanhan kuvan muokkaushetkestä. Tämä nykyinen on kuitenkin väliaikainen, sillä en ole todellakaan tyytväinen. Halusin vain äkkiä pois prinsessamaisuudesta. Ja että nekin jotka ovat allergisia pinkille voivat lukea minun blogia huoletta.
Minulla oli yksi eri header tässä välissä yön ajan, mutta siinä oli niin huono laatu että oli pakko tyytyä tähän nykyiseen. Olisin tosin halunnut pitää tämän "metsäkuvan" sillä se oli enemmän omaa tyyliäni.

Kuvaan järkkärillä nimeltä Nikon D5100. Sääli että tämä blogger päättää raiskata kuvien laadun! Mutten missään nimessä halua enää vaihtaa blogiportaalia.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign