Pages

14. marraskuuta 2015

Omat vastoinkäymiset tuntuvat mitättömiltä

Useimmiten en anna pelkojeni hallita elämääni. Kun 9/11 tapahtui lähdimme sitä seuraavana päivänä tuttavien kanssa ulkomaanmatkalle vaikka koko maailma oli sillä hetkellä hysteriassa. Käytän toisena esimerkkinä vaikkapa ratsastusonnettomuutta jossa olin joitakin vuosia sitten. Jatkoin ratsastusta vaikka tiesin että onnettomuus voi tapahtua uudestaan. Näitä tämmöisiä löytyy paljon varmaan monen muunkin elämästä.

Minullahan on nyt löysempi opiskeluvuosi meneillään, joten olen suunnitellut poikaystäväni kanssa Pariisin reissua keväälle. Sillä se on niitä harvoja paikkoja ulkomailla joissa haluaisin käydä.
Nyt kuitenkin tuntuu että näiden tapahtumien jälkeen joita siellä on tapahtunut, taidan hyllyttää tämän unelmani.
Annan siis pelon ottaa vallan, sillä se tuntuu turvallisemmalta vaihtoehdolta. Se on alkukantainen vastareaktio näille alkukantaisille ilmiölle kuin väkivalta ja sotiminen. Niin tosiaan eikö nykyihmisillä pitäisi löytyä jo älyä sen verran että verilöylyiltä voitaisiin välttyä?
Tämä viime öinen Pariisissa tapahtunut antoi todellakin perjantai 13. päivän uskomuksille vahvistuksen... Ja omat eilis päivän vastoinkäymiset kuten 7 tuntia kestänyt sähkökatkos ei tunnu merkittävältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Sunná. Blog Design by KotrynaBassDesign