Pages

15. marraskuuta 2015

Toisen Ikea-reissun tarpeessa

Uusi huoneeni valmistui alle kuukaudessa tai siis tämä uusi eteläsiipi. Vaihtoehtona oli ostaa takaisin punainen naapuritalo, mutta ajattelin että kokonainen talo yhdeksi tai kahdeksi välivuodeksi ei ole niin kannattava ostos. En olisi viihtynyt kaksikerroksisessa talossa yksin.
Talolla ei sitäpaitsi olisi ollut rantaviivaa enkä olisi nähnyt elukoiden aitauksille. Eli päätimme isontaa mökkiämme ja huoneeni sijoitettiin siis niin että näen ikkunasta järvelle ja tietenkin hevos- ja poroaidoille päin. Nyt voin tarkkailla mitä elikot puuhaavat samalla kun opiskelen.
Sisustus ei ole vielä valmis. Minun pitää käydä toisella Ikea-kierroksella sillä minulta puuttuu vielä meikkipöydän tuoli, verhotangot, kattolamput, taulut ja peilikaapit. Oj ja olisihan huoneeseen ovikin ihan ok haha!

Inspiraatiota otin ensimmäisen kotini eli vanhan sukukartanon vanhasta sisustuksesta, jota olin nähnyt vanhoissa mustavalko-kuvissa. Kaikista mieluiten haluaisin käyttää antiikkia sisustuksessa, mutta äiti laittoi kapuloita rattaisiin ja sanoi että kerkeän kyllä sitten vanhempana kerätä antiikkista krääsää nurkkiin. Joten nyt se on Ikea joka gällaa.
Kaikista eniten huoneessani pidän kuitenkin palmusta, josta olen haaveillut niin kauan. Minusta tuntuu että koirani on hiukan mustasukkainen palmulle, sillä puhelen kasville samalla tavalla kuin muille elukoille.

(Minulla on hirveitä ongelmia järjestelmäkameran kanssa. Vaihdoin kesällä asetuksia kun olin ottamassa jotain erilaisempia kuvia ja nyt en tiedä miten saan kameran takaisin ennalleen! En siis ole mikään tekniikan ihmelapsi, joten tällaiset asiat ovat vaikeita)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign