Pages

18. joulukuuta 2015

Lapsuuden joulut ja joulustressi

Kellä muulla on tullut pieni stressi tästä lahjojen antamisesta? Minun pää on aivan tyhjä joidenkin ihmisten lahjan suhteen. Huomenna on minun viimeinen mahdollisuus keksiä jotain annettavaa, sillä aijotaan taas lähteä kaupungille (Haparandaan) koko päiväksi jouluostoksille.

Pienenä joulustressi tarkoitti lähinnä sitä että oli pakko saada itselleen paljon (eniten) lahjoja. Kilvan aiheena oli myös se että kellä kaverijoukosta oli eniten joulukalentereja. Muita tosi tärkeitä asioita oli teitenkin se että täytyi onkia manteli puurosta vaikka väkisin ja voittaa Afrikan tähdessä. Puhumattakaan siitä pelosta että löytääkö joulupukki ollenkaan meille. Lumen puolesta minun ei ole ikinä tarvinnut olla huolissaan, sillä sitä riittää kyllä jouluisin.

Tämän ikäisenä suurin stressin aihe on tuo alussa mainittu eli että löytääkö kaikille tutuille joululahjat ...niin ja se että muistaa herätä jouluaattoaamuna kello 7 ra jottei missaa sekuntiakaan joulupukin kuumastalinjasta!
Tulin siis siihen tulokseen, että olit sitten minkä ikäinen tahansa, niin et pääse ikinä eroon tästä joka vuotisesta joulustressistä. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign