Pages

29. joulukuuta 2015

Onnea rakas blogi!

Minun blogi täyttää tänään virallisesti 4 vuotta! Olen blogannut toki kauemmin, mutta en tiedä voiko sitä kutsua bloggaamiseksi, sillä en antanut ikinä blogin "tunnuksia" kenellekkään.

Ensin ajattelin kerätä tähän kuvia vuosien varrelta, mutta sitten ajattelin että ei *elvetti en todellakaan halua hakea niitä vanhoja "noloja" kuvia esille. Sillä alkuaikoina bloggasin lähinnä vain viikonlopuista, jotka vietin kylällä autossa. Jokaisena sunnuntaina valitin blogiin, kun piti odottaa seuraavaa viikonloppua jotta pääsen taas kylälle kiesille.

Blogissa saattoi nähdä linkkaamiani biisejä joita kuunneltiin kavereiden kanssa autossa. Laitoin kuvia energiajuomatölkeistä, led-valoasetelmista ja autoista/eepoista... niin ja tietenkin selfieitä. Ja tyypillinen postaus olikin tällainen "Hej Bloggen, nyt mie olen fixannut itteni ja lähden ulos syömään ja olis tarkoitus ajella kylällä koko ilta" Kuka sellaista halusi edes lukea haha? Miten blogilla saattoi olla yhtään lukijaa? Muistankin että kun sain yli 40 uniikin lukijan rajan ylitettyä niin olin aivan kikseissä.
Blogini on siis muuttunut paljon ja enää se ei ole pelkkä päiväkirja, saa nähdä mihin suuntaan mennään tulevaisuudessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.