Pages

1. tammikuuta 2016

1/1 2016

Ei kai kukaan ole unohtanut että vuosi alkaa pizzapäivällä! Itse jouduin syömään eilisiä jämiä, mutta kyllä sekin kelpasi. Tänään vuoden ensimmäisenä päivänä on aina semmoinen käsinkosketeltava uutuuden tunne. Tuntuu että kaikki alkaa alusta vaikka eihän tässä mikään muu ole muuttunut kuin vuosi.
Niin joku taisikin jo ihmetellä minun eilisen suunnitelmia... tarkoitin siis eilisellä "aikamatkalla" sitä että olemme Suomessa kun vuosi vaihtuu siellä. Ja koska Ruotsissa kello on jäljessä tunnin niin matkaame kirjaimellisesti vuodesta 2016 takaisin vuoteen 2015. Ymmärsittekös nyt? Meillä oli siis kaksi uutta vuotta.

Eilinen ilta oli erilainen pitkiin aikoihin. Pysyin hereillä, mutta kun tulimme kotiin niin olin kuoleman väsynyt. Heti aamulla minun oli herättävä siirtämään poroja. Joten en saanut nukkua pitkään tänäänkään. Minulla oli siis sama kohtalo kuin eräällä kommentoijalla. Nyt en tiedä miten tulen saamaan unirytmistäni kiinni.

 Huomenna on paikalliset porokisat, tosin Suomessa. Minut ja Muohta on kutsuttu sinne, ei suinkaan kilpailemaan vaan maskoteiksi. Minulla ei ole yksinkertaisesti puhtia lähteä ja Muohtan koulutus ei ole ihan niin pitkällä, että voitaisiin lähteä väkimassan keskelle. Joten ehkä ensi vuonna.
Lopuksi vielä eilisen kuvia. Minulla on kyllä huima kuvaustaito kun on kyse ilotulituksista! not.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign