Pages

17. tammikuuta 2016

Kaamos on ohi

Beaivi tulee suoraan huoneeseeni ja värjää kokonaan yhden seinän valolla. Se tarkoittaa yhtä asiaa - Kaamos on nyt ohi!
Tämä sunnuntai meni ulkona ollessa niin kuin melkein kaikki päivät, oli sitten kyse arjesta tai viikonlopusta. Alunperin minun oli tarkoitus ottaa vähän rennommin tänään ja selailla vanhoja muotilehtiä, jotka olen ostanut aikoja sitten. Toisin kuitenkin kävi. Sillä minun pitikin lähteä käymään Pellon aidalla.
Minun viikonloppuun on sisältynyt käsitöiden tekoa ja taas yksi Haparandan reissu, sen lisäksi kaksi sovista eli olen saanut nukkua pitkään. Koskakohan olen viimeksi herännyt yhdeksän jälkeen?

Näettekö miten Muohta sulautuu lumeen, niin että sitä tuskin erottaa kahdessa ensimmäisessä kuvassa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign