Pages

24. tammikuuta 2016

Kevättalven suunnitelmat

Ajattelin intoilla vähän kevättalvesta. Varman monen muunkin lemppari aika vuodesta. 
Kuten aina, kevättalvet ovat täynnä tekemsitä, jos ei koulun puolella niin sitten tapahtumien osalta (ainakin täällä Lapissa) Katsottiin Jensin kanssa kalenteria ja suunnittelimme mitä olisi to do listalla. Luojan kiitos että en ole laskettelija tyyppiä, sillä muuten koko kevät varmaan kuluisi läheisessä laskettelukeskuksessa!

■ Heti helmikuun alussa on kansallisuuspäivä ja samalla viikonlopulla Jokkmokk-markkinat! Nuo markkinat taitavat olla koko vuoden kohokohta. Markkinat ovat samalla myös ainoa poliittinen tilaisuus jossa käyn.

Pääsiäinen, juhla jota ehkä odotan eniten, sillä meidän alle 10 asukkaan kylän väkiluku kolminkertaistuu hetkellisesti joka pääsiäisenä.. Eli eteläläiset sukulaiset tulevat suurena laumana, ajamaan kelkalla ja grillaamaan makkaraa.

Porokilpailut. Milloinkohan olen käynyt viimeksi? (Pienenä kai) No siitä on hirveästi aikaa joten eiköhän pitäisi järjestää vähän vapaa-aikaa niille. Joten vähintään kahdissa kilpailuissa on käytävä.

■ Yritetään ottaa jokavuotiseksi tavaksi käydä roadtrip asuntoautolla keväällä. Kysymyksenä on vain että minne, sillä vaihtoehtoja on paljon. Pakko kai hypätä autoon sen suuremmin suunnittelematta.

Ai niin ja huomasin tässä samalla että minulla on synttärit jo ensi viikolla. Ei kiva.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign