Pages

8. tammikuuta 2016

Onko minusta tullut tietokonenörtti?

Olette varmaan huomanneet että olen rajoittanut bloggaamista. Minulla on ollut tapana blogata joka päivä, mutta nyt en päästä itseäni enää koneelle vaikka kuinka haluttaisi. Eli kysymys kuuluukin onko minun blogi tehnyt minusta tietokonenörtin?
 Olen aina haukkunut poikaystävääni tietokonenörtiksi, sillä ennen kuin hän tapasi minut hän saattoi viettää vapaa-aikansa tietokoneen ääressä. Mutta nyt asiat ovat kääntyneet täysin päinvastaisiksi. Nyt se olen minä joka istun tietokoneen ääressä joko kirjoitan niin että koneen näppäimet kuumenevat tai koodaan blogin mallia. Hassua sillä puoli vuotta sitten minulla ei ollut mitään aavistusta miten blogia koodataan..(okej olen vielläkin melko kädetön koodien kanssa, mutta kuitenkin)
Nyt kun kerron tämän niin varmaan luulette että istun päivät pitkät koneella. Ei! En onneksi, mutta minulla on päivän aikana kahvitaukoja, jotka käytän mihinkäs muuhunkaan kuin bloggaamiseen!
Joten nyt pyrin vähentämään/rajoittamaan bloggaamista. Ehkä joka toinen päivä olisi sopiva postaustahti?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign