Pages

15. tammikuuta 2016

Swarovski love


Sain viime kesänä tämän ihanan Swarovskin rannekorun ylioppilaslahjaksi perhetutulta. Nyt siitä on tullut yksi minun lemppari koruista. Joten voitte varmaan arvata miten iloiseksi tulin kun joulupukin paketista paljastui samaan sarjaan kuuluvat korvakorut. En ole vielä raskinut ottaa niitä paketistakaan pois kuin yhden kerran haha.

Minulla on ollut tänään vähän mieli maassa, sillä kuulin eilen että minun gákti ei valmistu ennen kansallispäivää! Eli samalla minun koko markkinaviikonloppu meni piloille. Saan vain yksinkertaisesti keksiä jotain muuta päällepantavaa. Toisin sanoen samat vaatteet jotka minulla ovat olleet aikaisempinakin vuosina Jokkmokk:in talvimarkkinoilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign