Pages

4. helmikuuta 2016

6 ongelmaa helmikuussa

Joku tarkka lukija huomasi pienen puutoksen minun pari päivää sitten postaamassa postauksessa, jossa hehkutin miten paljon rakastan "pastellivärien sävyistä helmikuuta". Missä ne negatiiviset puolet ovat? Ei hätää listasin negatiivista asiaa joihin törmää helmikuussa.

1. Sähköinen tukka. Helmikuu on kulta-aikaa tälle raivostuttavalle ongelmalle. Paitsi että harvemmin kohtaan sitä itse, sillä minulla on kiharat. Mutta voin kuvitella sen olevan raivostuttavaa.

2. Kuiva iho. Ilman on erittäin kuiva ja se näkyy ihon kuivuutena. Ja vaikka kuinka rasvaat ja yrität olla raapimatta niin silti heräät aamulla ja huomaat että olet unen aikana raapinut ihon entistä pahempaan kuntoon.

3. Viestien kirjoittaminen on mahdotonta ulkona. Kilpailu kumpi kerkeää jäätyä ensin kätesi vai puhelimen akku.

4.  Kun yrität aamulla töihin 40cm lumihangessa. "Niin menikö se tie tässä" Tietä ei tulla auraamaan vielä moneen tuntiin ja joku perheenjäsenistä kerkesi aamulla ottaa ainoan 4x4-auton.

5. Luontoäiti huijaa. Voisi luulla että ulkona alkaa olla lämmin kun aurinko paistaa ja tunnet sen lämmön sisällä ollessasi, mutta menepäs ulos niin huomaat että siellähän on 20 astetta pakkasta.

6. Muotilehdet toitottavat jo kevätvaatteita. Niin sääli että kevät kerkeää muuttua jo kesäksi ennen kuin tarkenee pukea "kevätmallistoa" päälleen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign