Pages

10. helmikuuta 2016

Asiat joita jätän kertomatta blogissa

Voitte varmaan arvata että minullakin on sensuuri blogissa. Eli en kerro joitakin asioita, sillä minusta ne eivät ole kerrottavan arvoisia. Tai että ne saattavat tehdä minusta erilaisen oloisen tyypin, mitä oikeasti olen. Ihmisethän rakastavat lokeroida toisiaan tiettyihin lokeroihin vaikkapa heppatyttö, nörtti jne... Esimerkkinä - tiedän että ketään ei kiinnosta pitsinnypläykset, joten en myöskään kirjoita niistä, sillä en halua olla "käsityöblogi".

Joten nyt paljastan:

✖︎ Että olen tyypillinen heppatyttö96. Joka päivä tallilla ja koko ajan puhumassa hevosista. Omistanhan minä kolme omaa.

✖︎ Teen käsitöitä melkein päivittäin, minulla on aina jotain itse tekemää projektin alla. Nuorempana piilotin käsitytöt kun kavereita tuli kyläilemään. Sillä ei ollut "coolia" tehdä niitä vapaa-ajalla. Rakastan kuluttaa aikaa väsäten kenkänauhoja, holbi-kuvioita ja tupsuja.

✖︎ Luen paaaaljon kirjoja. Parhaimmillaan minulla saattaa olla 50 kirjaa lainassa kirjastosta.

✖︎ Tykkään klassisesta musiikista mukaan lukien oopperasta.

✖︎ Teen omasta aloitteesta tutkielmia. Lukioaikana välttelin viimeiseen asti niiden aloittamista, mutta nykyään minulla on melkein aina yksi vaiheessa vaikken julkaisekkaan niitä minnekkään.

✖︎ Voisin kutsua itseäni saamelaisaktivistiksi, hyppään mielelläni mukaan kun on kyse alkuperäiskansan oikeuksia koskettavista mielenosoituksista, niin äänekkäisiin kuin niihin hiljaisempiinkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Sunná. Blog Design by KotrynaBassDesign