Pages

25. helmikuuta 2016

Kevään lempivärit

Muistatteko kun kerroin helmikuun alussa jossain postauksessa että näen sanat eri väreissä? Yritin selittää minkä värinen mielestäni helmikuu on. Nyt jälkeenpäin satuin humaamaan että minun essie-kynsilakoista löytyi juuri ne värit joita tarkoitin! Nämä värit ovat muutenkin minun tämän kevään kaksi ehdotonta lempparia. Vielä tällä hetkellä minulla kuitenkin komeilee sysimusta kynsilakan värinä...Mutta koska koen että kynsistä puhuminen ei ole ihan minun juttu niin siirrytään aiheesta äkkiä pois.

Tiedätkö sen kun on niin paljon tekemistä ja yrität vältellä tehtävien aloittamista viimeiseen asti. Eli teet mielellään mitä vain muuta kunhan vain voit vältellä vastuutasi. Minulla on nyt juuri vähän vaikeampi yliopistokurssi meneillään. Sen lisäksi minulle sattui eräs vuoro jossa täytyy ajaa poroaidalta toiselle juuri tälle viikolle. Joten olen juuri nyt innostunut vastailemaan sähköposteihin, jotka normaalisti stressaavat minut tainnoksiin. Ihmeellistä miten kierosti alitajuntani toimiikaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign