Pages

22. helmikuuta 2016

Nämä 8 asiaa tiedät jos...

...podet usein vaatekriisejä. Vaikka nämä kohdat saattavatkin kuulostaa ensisilmäykseltä melko pinnallisilta, niin mietipäs syvemmin. Kaikki ovat varmaan kokeneet nämä asiat, ellei paraikaa niin ainakin ollessaan teinejä:

1. Aamut ovat suoraan sanoen *elvetistä
Aivan sama vaikka olisitkin valinnut edellis iltana vaatteet valmiiksi niin tiedät ettet kuitenkaan tule laittamaan niitä pällesi aamulla. Sillä on melkein mahdotonta tietää millä tuulella olet aamulla.

2. Shoppailu on samalla kertaa vaikeinta ja hauskinta mitä on olemassa
Tuntuu että tarvitset koko ajan uusia vaatteita, mutta siiitä huolimatta et löydä mitään sopivaa. Saatat siis käyttää monta tuntia löytääksesi täydellisen paidan, muttet ikinä onnistu siinä.

3. Pakkaaminen ennen reissua= stressi
Niin miten ikinä voisitkaan tietää mitä haluat laittaa vaikka ylihuomisen huomenna päällesi? Joten lopputulos on se että pakkaat mukaasi viisi laukkua, joissa on kirjaimellisesti puolet vaatekaapistasi.

4. Monen kohdan valinnan vaikeus
Tämä paita vai sittenkin se toinen? Farkut vai ei? Mekko sittenkin. Kun olet tehnyt päätöksen alkaa sama valinnanvaikeus, mutta tällä kertaa kenkien kohdalla.

5. Huoneesi lattia, sänky, kirjoituspöytä ovat kaikki vaatteiden peitossa 
Kun yrität päättää mitä laitat päällesi muttet jaksa laittaa vaatteita takaisin kaappiin järjestykseen. Eihän kenelläkään ole aikaa semmoiseen!

6. Kadut päätöstäsi
Kun olet pukenut jotain päällesi ja olet jo eteisessä menossa. Satutkin katsomaan peiliin etkä tunnekkaan oloasi 100% mukavaksi outfitissäsi..vaihtoon siis!

7. Saatat kuluttaa aikaa seisomalla vaatekaappisi edessä 
Toivoen että löydät jotain unohtunutta eli toisinsanoen "uutta"

8. Sinulla on usein samat vaatteet päälläsi
Kun olet löytänyt mukavan outfitin niin haluat tietenkin pitää sitä koko ajan ja kaikkialla päälläsi vaikka pelkäät että joku muistuttaa sinua siitä sanomalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign