Pages

31. maaliskuuta 2016

Haute couture

Sain tietää vuosi sitten että minulla on olemassa epävirallinen nimipäivä. Vaikka se on epävirallinen niin onhan se kuitenkin nimipäivä 30.3. Eli se oli siis eilen keskiviikkona. Jensin nimipäivä puolestaan oli tiistaina 29.3 joten juhlistimme kumpaakin yhtä aikaa. Noh nimipäiväni kunniaksi pistin tilaukseen uuden ullsjalin eli hartijahuivin. 

Tämän talven eniten kysytyin kysymys täällä taitaa olla että mistä olen ostanut nämä huivit jotka minulla ovat usein kuvissa harteilla milloin missäkin solmussa. Vastaan tähän nyt kaikille yhteisesti...Niitä ei ole ainakaan minun tietääkseni myynnissä missään (jos haluaa aidon). Olen siis löytänyt pari hyvää suunnitteliaa/ toteuttajaa ja olen sitten heidän kanssaan suunnitellut värit ja koon huiveihin. Ne ovat perinteisiä villahuiveja ja ette usko kuinka lämpimiä ne ovat! 
Toisaalta hävettää sanoa.. mutta voitteko uskoa ne ovat kalleimpia vaatekappaleita joita vaatekaapistani löytyy. Tämä on siis saamelaistyylinen haute couture. Sen lisäksi monikäyttöisyys on pökerryttävä, sillä huivia voi pitää niin ulkoilessa, töissä kuin juhlissa kansallisasun kanssa. Joten hinta (2000-5000kr) ei ole juuri mitään, sillä niitä tulee käytettyä valehtelematta joka päivä talvisin ja välillä myös kesäisin. Meni kauan ennen kuin uskalsin alkaa pitämään huiveja julkisesti, sillä eiväthän ne ole ns. massamuotia ja saankin monia vinoja katseita kävellessäni kaupungilla. 
Lähetin siis toivomukseni eräälle suunnittelijalle eilen ja hän lupasi lähettää luonnoksen tämän viikon aikana minun hyväksyttäväkseni.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign